Terug naar Nieuw politie-uniform Bericht schrijven
Bericht 112 t/m 131 van 151
Naam Ano2004
Datum 17-12-2004 10:55:24

Mensen,
Ik vind het nieuwe uniform niet mooi, Het zijn handhavers geen clouwns in raare pakken.
Ik vind dat de amtenaren nu een goed uniform aan heeft!
De proeven die waren gedaan met het nieuwe uniform waren negatief.
Ik vind het tijd verspilling en geldverspilling.
Groetjes een aankomend politie agent

Reactie van beheerder

Dankje!

Naam Robert Pliesieman
Datum 15-12-2004 22:33:12

Hoi webmaster,

Ik ben stadswacht in de gemeente Weert en snap niet helemaal wat jullie allemaal bedoelen. Ik heb helemaal niks gehoord van nieuwe uniformen. Sinds wanneer is dat bekend?
Mijn collega's van de wacht hebben wel nieuwe petten gekregen, maar ik nog niet omdat ik volgens de chef op moet vallen als aanspreekpunt voor de Weerter bevolking.
Blijf zo doorgaan! Interessante website; ik zal hem aan mijn collega's doorgeven!

Groeten uit Weert
Robert Drixhen

Reactie van beheerder

Dag Robert,

Paar jaartjes in het buitenland gezeten ofzo? De plannen voor een nieuw politie-uniform zijn voor het eerst naar buiten gekomen eind 2000/ begin 2001. Meer info en nieuwsberichten had je kunnen vinden via de link "De Media".

m.vr.gr. Webmaster Rick

Naam Johan schrieks
Datum 26-11-2004 12:11:50

Ik heb inmiddels bijna 1 jaar de "nieuwe koppel van de Intendance.
Het is een heel stugge en dikke koppel, zeker aan de voorzijde waar hij overlapt.
Ik snap ook niet dat de intendance niet eens in den lande bij collega's vraagt wat er inmiddels te koop is. Er zijn bedrijven die inmiddels perfecte koppels leveren maar die wij niet mogen bestellen (ja zelf betalen, dan wel) Gelukkig gaat deze koppel niet door, maar wat komt er als alternatief?????
groetjes en succes.

Reactie van beheerder

beste Johan,
de Intendance (tegenwoordig Dienst Logistiek) heeft wel degelijk een enquête gehouden onder de gebruikers van de nieuwe 'fietsbandkoppel'. Vervolgens is die vragenlijst weer van de Intranetsite van ze verdwenen en niemand weet wat er met de resultaten is gebeurd. Hoewel.... ik denk dat ik het wel weet.
Misschien komt er een alternatief. Hopelijk gaan ze dat niet zelf verzinnen en ontwikkelen, maar volgen ze het (goede) voorbeeld van Kennemerland, waar alle executieve collega's de Uncle Mike's krijgen verstrekt.

vr.gr
Rob van Schaik

Naam Cohen
Datum 21-11-2004 19:33:40

Ik word niet blij van wat ik hier allemaal lees en zie...

En ik hoor ze nog roepen: "De mensen moeten respect hebben voor het gezag en de politie"

Nou zo bereik je dat niet! Met dat PINOKKIOPAK.

Naam maarten
Datum 18-11-2004 15:15:45

hej hej

ik vind dat we maar lekker bij het oude uniform moeten blijven. denk maar niet dat ik in het 'nieuwe' uniform ga lopen. er zitten overal slordige fouten 'aan'.
nee geef mij m'n vertrouwde uniform maar. dan ben ik beter op m'n gemak!

(zet de strijd voort)

Naam Michel
Datum 15-11-2004 20:20:55

Ha die ROb het is al weer een tijdje geleden dat ik op je site ben geweest.

We zullen doorgaan met de strijd, en zeker jij.

Nu we binnenkort allen gaan strijden tegen het het tereur van de extremisten, hebben we gode spullen nodig.

Goede beslissing van die korpchef die zijn mensen geeft wat ze nodig hebben..

Groetjes

Michel

Reactie van beheerder

hallo Michel,

Misschien gaan we straks allemaal met de Uncle Mike's lopen Michel. De Fietsbandkoppel van de HUNP is vorige week dankzij de inzet van de bonden net als de Cap in de prullenbak gegooid.
Als het even meezit blijven we de (of in elk geval een) lederen blouson houden, afwachten dus.

vr.gr.
Rob

Naam Jappie
Datum 06-11-2004 10:46:34

ik vind dat nieuwe uniform ook maar niks hoor
dat wat we nu hebben is goed

Groetjes Jappie

Naam rick
Datum 05-11-2004 19:25:16

heey jongens ik vind het nieuwe uniform van de politie ook maar niks. een capusjon op de jack?? ik zie een agent in de regen nou niet met zo'n ding op z'n hoofd lopen terwijl gewonen burgers er nieteens eentje hebben. bovendien denk ik dat het zicht van de agent erstig wordt belemmert en dit kan gevaarlijke situaties opleveren. ook wordt er geplijt voor meer blauw op straat maar als het nieuwe uniform er komt is het alleen nog maar zwart en wit!! ik herken de politie altijd aan het blauwe(opvallende)overhemd maar als deze wordt vervangen denk ik dat ik dit anders zal gaan zien. en bovendien is wit erg besmettelijk. al met al vin ik het uniform maar niks en ik denk dat we het lekker moeten houden bij het huidige uniform. met VOORAL de leren jas!

Naam Aart
Datum 02-11-2004 17:13:48

Hallo Rick en Rob

Gelukkig de cap is van de baan. Nu de rest nog

Aart

Naam Marco
Datum 01-11-2004 16:57:16

Ik leest net in de Telegraaf:

Politiecap van de baan
LELYSTAD - De Raad van Hoofdcommissarissen heeft besloten af te zien van een nieuw hoofddeksel voor agenten, de zogenoemde cap. Dat maakte korpschef P. Eringa van de politie Flevoland maandag bekend bij de beëdiging van acht ex-militairen die zijn overgestapt naar de politie. "De gewone pet blijft", verzekerde Eringa. Hij erkende dat hij daarmee eigenlijk voor zijn beurt sprak. De veel besproken 'capkwestie' valt namelijk niet in zijn portefeuille. Bovendien moet de minister nog een definitief besluit nemen. "Maar dat is slechts een formaliteit. Wij hebben als raad dit advies uitgebracht over de cap en dat neemt hij zeker over", klonk Eringa vol zelfvertrouwen.
De raad heeft volgens de korpschef een negatief advies uitgebracht over de politiecap, omdat het hoofddeksel geen gezag uitstraalt. "Hij is wel vlot, populair en modern, maar past niet bij de visie van de politie."

Reactie van beheerder

yoo Marco,
bedankt voor je info! Kijk ook op het uni-forum voor de discussie daarover. Nou ja, discussie.... Van een 'cap-kwestie' was eigenlijk geen sprake hoor.

vr.gr.
Rob

Naam Sanne
Datum 28-10-2004 12:59:08

Hallo allemaal,
Mijn naam is Sanne van de Kraats en ik moet voor school een debat houden over het wel of niet dragen van een hoofddoekje, keppeltje o.i.d. bij het politiweuniform. Kunnen jullie mij hier meer over vertellen? Is het nu toegestaan of juist verboden? En wat vinden jullie er zelf van?
Groetjes,
Sanne van de Kraats

Reactie van beheerder

hoi Sanne,
ik zal je een mailtje sturen.

vr.gr.
Rob van Schaik

Naam claudia smit
Datum 17-10-2004 22:13:37

Hoi Rob, ik zit zelf niet bij de politie, maar vindt het jammer dat er zoveel dingen niet met jullie zelf wordt overlegd. Of minimaal intern wordt gehouden. Jullie doen goed werk en ik ben blij dat jullie er zijn. Groetjes claudia

Naam Alexander Theunissen
Datum 16-10-2004 21:12:00

Dit bericht heb ik gestuurd naar Minister Remkes... Neem de tijd en lees het door.

Beste Minister Remkes,

Ik ben niet de eerste die hier over begint maar ik wil graag toch dat dit bericht niet aan uw aandacht zal ontsnappen. Gezien uw functie en alertheid ga ik daar in elk geval van uit.

Ik ben zelf werkzaam als agent bij de politie. Ik volg de ontwikkelingen met betrekking tot het nieuwe uniform zeer goed. Ik zal eigenlijk niet meer namens "IK" spreken maar namens ons en daarmee bedoel ik de gehele politie organisatie.

WAAROVER
Het nieuwe uniform....En dat zal u niet verbazen omdat er eigenlijk geen of zeeeeeeeer weinig politie mensen zijn die hier enthousiast over zijn. Wij zijn namelijk van mening dat dit nieuwe uniform een grote FLOP is. Het is geen verbetering, eerder een achteruitgang. De tijd van representativiteit is niet meer gekoppeld aan een nette pantalon en een overhemd met een stropdas. Dat hoofdstuk moet u echt gaan afsluiten. Een politie uniform moet een "W

Naam Norbert
Datum 30-09-2004 00:45:09

Hallo Rob,

Hoe gaat het er mee? Ben erg benieuwd naar je boek. Ik hoor de laatste tijd helemaal niks meer over dat uniform. Blijft de leren jas nou of niet? Helaas zie ik steeds meer collega's in het wit lopen. Simpelweg niks anders meer te bstellen. In de tijd van bezuinigingen doodzonde van al dat geld. Ik hoop a.s zaterdag in Amsterdam veel collega's te treffen. Grappig dat de bonden oproepen om niet in uniform te komen. Nou, als dat nieuwe uniform er door is hoef je dat in elk geval niet meer te vragen bij een demonstratie. Zal al moeite kosten om collega's voor het werk erin te krijgen.

We blijven lachen en hopen op beter tijden. Rob en alle lezers de groeten,

Norbert

Reactie van beheerder

hee Norbert,
leuk weer een collega van 'het eerste uur' op de site te zien.
Alles oké in Haaglanden? Helaas moet ik digitaal protesteren, deze (ene) keer gaat mijn familie voor. Was al lang geleden afgesproken.
Over de leren jas (en veel andere dingen) is nog altijd geen besluit gevormd. Als de bonden zich aan hun belofte houden blijft er een leren jas in het pakket. Misschien wel een geheel vernieuwde.
Over de vergulde knoopjes op het nieuwe pak is blijkbaar wel overeenstemming, want de Europese aanbesteding is reeds gedaan.
Ik zal je mailtje ook effe beantwoorden.

coll.gr.
Rob

Naam Menno B.
Datum 28-09-2004 20:29:13

He rob (en rick natuurlijk),

Je moest de groeten terug hebben van Taco, vond het leuk dat ik jou was tegen gekomen op het internet.

ik zal vragen of hij het boek blauwe plekken heeft gelezen.

Succes verder en tot horens.

Mzzl Menno B.

Reactie van beheerder

Yo!

Naam Mike W>
Datum 27-09-2004 10:10:43

Beste mensen,
mijn caps gaan rechtstreeks de Keizersgracht in. Daar mag je ze opvissen.

Naam Menno Bloemsma
Datum 24-09-2004 18:56:42

Rob,

Ja klopt hij heeft een hele tijd in Heerenveen gezeten en werkt nu nog steeds in heerenveen maar werkt nu in Wolvega als plaatsvervangend teamchef.

Zal ik hem de groeten doen?

Ps. wat is je achternaam?

Mzzl Menno B

Reactie van beheerder

Doe Taco maar de groeten van Rob van Schaik. En vraag 'm meteen of hij Blauwe Plekken heeft gelezen. Vindt 'ie vast leuk....

Naam Carolien
Datum 23-09-2004 12:21:08

hee webmasters,
jullie hebben een mooie site, prima verzorgt en ga zo door met jullie aktie! hoeven we a.u.b. nooit in die rare kleren te werken.
ps: mooi boek, blauwe plekken, word veel gelezen op de opleiding!

groetjes, Carolien

Reactie van beheerder

hallo Carolien,
er is maar één webmaster en dat is Webmaster Rick. Ik zet er af en toe wat zieleroerselen op.
Bedankt voor je compliment, ik krijg inderdaad veel reacties uit 'LSOP-land'.

vr.gr.
Rob

Naam Menno B.
Datum 22-09-2004 22:17:28

Ja natuurlijk zijn de complimenten ook voor Rob, ja jullie hebben er echt iets moois van gemaakt. Ga lekker zo door.!!!

Mzzl Menno B.

Reactie van beheerder

En bedankt hè?
Rob

ps: werkt mijn klasgenoot uit 1981 (Taco) ook nog in Heerenveen?

Naam Menno B.
Datum 22-09-2004 17:11:20

He Rick,

Hier een berichtje van je oude klasgenoot. Ik heb net je homepage doorgelezen en ik vind het echt een top site. Ik denk (weet) dat wat jij schrijft, eigenlijk verwoord waar wij als dienders het op het bureau altijd over hebben en waar wij altijd tegenaan lopen. Nu maar hopen dat men in Den Haag ook eindelijk eens wakker gaan worden...

He Rick ga zou door en we horen!!

Mzzl Menno B.

Reactie van beheerder

Héééé Menno!

Leuk om via deze weg van je te horen. Bedankt voor je complimenten. Ik neem aan dat ze ook voor Rob bedoeld zijn?

We mailen!

m.vr.gr. Webmaster Rick

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende